Solafskærmning

back

Solafskærmning er ikke bare solafskærmning

Det danske vejr byder på storm, regn og rusk. Derfor er det vigtigt, at man vælger en solafskærmning som kan holde til at sidde ude i alt slags vejr – og som holder sig pæn år efter år med et minimum af vedligeholdelse.

Høj kvalitet til både erhverv og privat

Det ved vi hos BSM Montage. Gennem mange år har vi leveret solafskærmning af høj svensk kvalitet til både professionelle og private kunder. Vores afskærmning har et kraftigt stel af højstyrke aluminium (samme type, som bruges til landingsstel på fly). Og dugen er imprægneret, og spændt meget stramt op, så regnvand lettere løber af, og markisen bliver mindre modtagelig for skidt og snavs. Derfor kan vores afskærmning holde – og holde sig pæne – i rigtig mange år. Vi giver altid 5 års garanti på de solafskærmningsløsninger vi leverer. (Dog ikke på duge og motorer.)

Vi tager os af det hele

Vi tager selv mål, leverer og monterer din solafskærmning. Så det eneste du behøver at gøre, er at fortælle os hvor den skal hænge. Lettere kan det ikke være. Har du brug for specielle løsninger klarer vi også det.

Ring til os, og få et uforpligtende tilbudeller kontakt os med det samme via vores kontaktformular.

Se vores solafskærmnings galleri »