Indendørs solafskærmning

Gennem mange år har vi leveret solafskærmning af høj svensk kvalitet til både professionelle og private kunder. Vores solafskærmning har et kraftigt stel af højstyrke aluminium (samme type, som bruges til landingsstel på fly). Dugen er imprægneret, og spændt meget stramt op, så regnvand lettere løber af, og afskærmningen bliver mindre modtagelig for skidt og snavs. Derfor kan vores solafskærmning holde – og holde sig pæne – i rigtig mange år.

Tryk på den ønskede type solafskærmning herunder for at se mulighederne.

 1. Screendug
  Screendug

  Screendug

  Screendug kaldes også teknisk dug, og giver en god afskærmning for varmen, samtidig med at lyset slippes ind, og man bevarer kontakten med udsigten.

 2. Plisségardin
  Plisségardin

  Plisségardin

  Plisségardiner er både dekorative og praktiske. De kan både anvendes som frithængende, og monteres imellem to lag glas.

 3. Lamelgardin
  Lamelgardin

  Lamelgardin

  Lamelgardiner kan leveres med en lamelbredde på enten 89 mm eller 127 mm. Håndteringen kan monteres i enten højre eller venstre side, ligesom lamellerne kan skydes sammen til højre, venstre eller deles på midten og samles i begge sider.

 4. Persienner
  Persienner

  Persienner

  En persienne er både en effektiv solafskærmning og en stilfuld dekoration til hjemmet eller kontoret. Kan leveres i mange farvekombinationer og med lamelbredde på enten 25 mm eller 50 mm.

 5. Indvendig mørklægning
  Indvendig mørklægning

  Indvendig mørklægning

  Vi leverer også forskellige former for indvendig mørklægning. Både professionelle løsninger, og løsninger til private hjem.