Udendørs solafskærmning

Gennem mange år har vi leveret solafskærmning af høj svensk kvalitet til både professionelle og private kunder. Vores solafskærmning har et kraftigt stel af højstyrke aluminium (samme type, som bruges til landingsstel på fly). Dugen er imprægneret, og spændt meget stramt op, så regnvand lettere løber af, og afskærmningen bliver mindre modtagelig for skidt og snavs. Derfor kan vores solafskærmning holde – og holde sig pæne – i rigtig mange år.

Tryk på den ønskede type solafskærmning herunder for at se mulighederne.
Klik for at se udvalget af Lamelafskærmning »

 1. Traditionel Markise
  traditionel-markise-1

  Traditionel Markise

  Elegant markise med eksklusivt og diskret design. Den tætsluttende kassette harmonerer pænt med facaden, og beskytter dugen, når markisen ikke er i brug.

 2. Faldarms Markise
  traditionel-markise-1

  Faldarms Markise

  Klassisk vinduesmarkise i en beskyttende aluminiumsliste. Du vælger selv hvilken styring, du ønsker. En smidig og komfortabel løsning til et godt indeklima.

 3. Faldarms Markise (Kraftig)
  traditionel-markise-1

  Faldarms Markise (Kraftig)

  En ekstra kraftig og robust markise til større vinduespartier. Anvendes med fordel under tagudhæng, men kan også leveres med eget aluminiumstag.

 4. Markisolette
  traditionel-markise-1

  Markisolette

  Elegant markise med cylinderformet kassette. En smart løsning til især høje vinduer, hvor en almindelig markise ikke er specielt anvendelig.

 5. Screen
  traditionel-markise-1

  Screen

  Moderne designet vertikalmarkise med cylinderformet kassette. En praktisk løsning for store vinduer. Leveres oftest med halv-transparent screenvæv dug. Fås med dug i forskellige grader af lystæthed.

 6. Sky-Line
  traditionel-markise-1

  Sky-Line

  Alsidig og robust valg. Kan eksempelvis bruges som screengardin, terassetag eller afskærmning på indbyggede altaner. Kraftige indbyggede fjedre spænder dugen, så den kan klare selv hårde storme uden problemer.

 7. Facadepersienner A50
  traditionel-markise-1

  Facadepersienner A50

  Facadepercienne tilpasset til villabrug, med effektiv solbeskyttelse, frit udsyn og skyde/jalousifunktion. Samme funktionelle afskærmning som de større varianter, men i et mere kompakt design.

 8. Facadepersienner A80
  traditionel-markise-1

  Facadepersienner A80

  Den mest effektive løsning for afskærmning af solvarme. Kraftige justerbare aluminiumsprofiler beskytter mod solen, uden at hindre udsynet. Har desuden skyde/jalousifunktion.

 9. Aluminiumsskærm DL
  traditionel-markise-1

  Aluminiumsskærm DL

  Elegant fast skærmløsning, der kan vippes, hvis man har brug for det. Aluminiumsprofilerne har en smart vingeform, og kan pulverlakeres i valgfri kulør.

 10. Aluminiumsskærm CL
  traditionel-markise-1

  Aluminiumsskærm CL

  En fast skærm helt i aluminium. En meget robust konstruktion, som med fordel kan pulverlakeres, så den smelter pænt ind i facaden.

Se vores arbejde for København Kommune – kunstbelysning lamelskærm i tunnel under Tomsgårdsvej.